Startupit ja partnerit kiinnostavat teollisuutta

29.8.2016 09:00Uutiset » Toimiala
Kuva UMP.
Kuva UMP.

Teollisuusryitykset hakevat nyt aktiivisesti innovaatioita ja uusia partnereita mm. startup-tapahtumista. Tampereen Alihankinta-messut ovat laajentuneet yli 1 000 näytteilleasettajan tapahtumaksi. Messuilla on peräti 200 uutta yritystä.

Messujen yhteydessä toteutetaan myös innovointiin innostava AlihankintaHEAT, joka tuo yhteen teollisuusyritykset ja startupit. Lisäksi venäläis-suomalaiseen Partneriaattiin odotetaan sataa venäläistä yritystä luomaan pysyviä bisnessuhteita.

AlihankintaHEAT-tapahtuma kokoaa Tampereen Messujen mukaan 28.9. yhteen teollisuusyritykset, ketterät startupit ja valmistavan teollisuuden positiivisesta suunnanmuutoksesta kiinnostuneet asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Rapid Action Group Oy (RAG).

Alihankinta-messut järjestetään Tampereella 27.–29. syyskuuta.

UPM osallistuu Junction-hackathoniin

Myös UPM näyttää suuntaa etsimällä uusia digitaalisia ratkaisuja toimitusketjun muuttamiseen mobiiliksi.

UPM:n paperiliiketoiminta hakee uusia, innovatiivisia ratkaisuja toimitusketjuunsa Helsingissä järjestettävässä Junction-tapahtumassa marraskuussa. Junction on Euroopan johtava hackathon-tapahtuma ja kokoontumispaikka kehittäjille, suunnittelijoille ja yrittäjille ympäri maailman. UPM haastaa hackathonin osallistujat kehittämään digitaalisia ratkaisuja, palveluita ja analytiikkaa toimitusketjun dataa hyödyntämällä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone