Stadium valitsi Okin tulostimet

23.2.2009 11:16Uutiset » Toimiala

Vähittäiskauppaketju Stadium, jolla on 115 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa, on valinnut OKI Printing Solutionsin tulostinten ja monitoimilaitteiden toimittajaksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Kauppa käsittää yhteensä 350 tulostinta ja monitoimilaitetta.

Stadium on valinnut kolme mallia, joita käytetään julisteiden ja muun myymälämateriaalin tulostamiseen sekä tavanomaisessa toimistokäytössä. Mallit ovat OKI C810 A3-väritulostin, jolla voi tulostaa julisteita A3-kokoon asti, OKI C3520 MFP monitoimilaite toimistokäyttöön sekä OKI B6500 mustavalkotulostin mm. etikettien tulostamiseen.

Vähittäiskaupassa painopiste on mainonnassa ja painotuotteissa; tämä pätee myös pohjoismaiseen urheiluliikeketjuun Stadiumiin. Jotta tarjoukset olisivat yhtenäiset ja tuotemerkin antamat lupaukset lunastettaisiin kaikissa myymälöissä, tarvitaan koordinaatiota ja järjestelmällisyyttä. Painetun markkinointimateriaalin tuottaminen kaikkiin myymälöihin ei ole mikään pikku juttu. Stadium ratkaisi asian jakamalla dokumentit myymälöille, jotka tulostavat ne itse.

Stadium käyttää c2i-järjestelmää (connect to information). Se tarkoittaa, että esimerkiksi kaikki Suomen Stadium-liikkeet voivat ladata, tulostaa ja käyttää markkinointimateriaalia silloin kun se heille parhaiten sopii. Suomen eri osissakin säät vaihtelevat, ja tuntureilla voi olla vielä hiihtosesonkia jäljellä, kun etelässä valmistaudutaan golfaamaan. Tämä asettaa suuria haasteita Stadiumin tapaiselle vähittäiskauppaketjulle.

– Myymälöissä tuotetaan paljon materiaalia, ja siksi käyttövarmuus ja luotettavuus ovat meille hyvin tärkeitä, sanoo johtaja Christian Johansson Stadium IT:stä

Valmis tekstiaineisto jaetaan kaksi kertaa viikossa c2i-järjestelmän kautta. Myymäläpäälliköt vastaavat markkinointisuunnitelman mukaisten aineistojen tulostuksesta ja esillepanosta.

– Stadium on valinnut kustannustehokkaan ja yhtenäisen tavan jakaa markkinointimateriaaleja myymälöihinsä. Olemme tyytyväisiä, että he valitsivat standardikseen OKIn tulostimet. Se kertoo sekä tulostinvalikoimamme laajuudesta että tulostimiemme kyvystä selvitä Stadiumin asettamista tuottavuus- ja laatuvaatimuksista, sanoo Teemu Kaski, Suomen OKI Printing Solutionsin maajohtaja.

Linkki: www.oki.fi

Share: