Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

St Michel Printin johtoon Rami Paajanen

12.9.2022 10:35Uutiset » Toimiala
Mikkelissä painetaan mm. pieniä tuoteselosteita ohkopaperille. Kuva: St Michel Print.

Rami Paajanen on nimitetty St Michel Print Oy:n toimitusjohtajaksi syyskuun alusta lukien. Hän on aikaisemmin työskennellyt tuotantopäällikkönä UPM Pelloksen vaneritehtaalla ja Mölnlycke Health Care Oy:ssä.

Mölnlyckessä Paajasen viimeinen tehtävä oli Mikkelin tehtaan tuotantopäällikkö. Hänellä on myös vahva kokemus paperiteollisuuden kunnossapidosta.

Nykyinen toimitusjohtaja Heikki Suomala jatkaa St Michel Print Oy:ssä myynti- ja markkinointijohtajana. Hän vastaa myynnistä ja markkinoinnista sekä uusien liiketoimintojen kaupallisesta kehittämisestä.

– Olen työskennellyt St Michel Printin toimitusjohtajana yli 14 vuotta. Näiden vuosien aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme kansainvälisesti tunnustettuna ohkopaperien painamiseen erikoistuneena toimijana kirjoissa ja tuoteselosteissa. Tämä on erinomainen pohja uusille kasvumahdollisuuksille strategisilla liiketoiminta-alueillamme, Suomala sanoo.

St Michel Print Oy on täysin ohkopaperiin erikoistunut painotalo. Tuotteisiin kuuluvat mm. Raamatut, Uudet Testamentit, virsikirjat, lakikirjat, luettelotyyppiset manuaalit sekä sanakirjat. Suurin osa tuotannosta menee vientiin yli 30 maahan.

St Michel Printin hallituksen puheenjohtaja Juhana Tikka sanoo, että yhtiön tulevaisuus näyttää positiiviselta.

– Haemme tulevaisuudessa kasvua. Kasvun saavuttamiseksi ja toimintamme kehittämiseksi tarvitsemme lisää resursseja sekä tuotannon kehittämiseen että myyntiin. Rami tuo meille lisää osaamista tuotannon ja tuotantoprosessien kehittämiseen. Samalla Heikki voi jatkossa keskittyä kaupallisen toiminnan kehittämiseen. Tämä uusi järjestely yrityksen johdossa luo vahvan pohjan tulevaisuudellemme.

Rami Paajanen. Kuva: St Michel Print.
Share: