SPOT sai uuden johtajan Veikkaukselta

12.11.2020 08:51Uutiset » Toimiala
Laura Sandström. Kuva: SPOT.

Sponsorointi ja tapahtumat ry:n (SPOT) uudeksi operatiiviseksi johtajaksi on valittu Laura Sandström. Sandströmillä on pitkä kokemus markkinoinnista sekä tapahtumista rahapelialalta. Uuteen tehtävään hän siirtyy Veikkauksen tapahtuma- ja viestintäpäällikön paikalta.

– Odotan innolla uuteen positioon siirtymistä ja sitä, että pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani SPOT:n toiminnan ja tarjonnan kehittämiseen, Sandström summaa.

– Vaikka tapahtuma-ala on kärsinyt merkittävästi pandemiasta, haluan löytää uusia tapoja kohdata ja lisätä vuorovaikutteisuutta myös SPOT:n toiminnassa. Näen tulevassa paljon toivoa. Sponsorointiin korona ei ole päässyt iskemään aivan samalla voimalla kuin tapahtuma-alaan, ja tapahtumienkin osalta syvä kohtaamisen tarve on ihmisillä edelleen olemassa, Sandström sanoo.

Laura Sandström on urallaan vastannut suurien tapahtumien toteuttamisesta sekä RAY:llä että Veikkauksella. Sandström on ollut vastuussa muun muassa myös Casino G´Helsingin viihdetarjonnasta. Sandström aloittaa uudessa positiossaan joulukuun aikana.

Sponsorointi & Tapahtumat ry on alan toimijoiden yhteenliittymä, jonka tehtävänä on nostaa sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta ja osaamista Suomessa. Yhdistys edistää koko toimialan hyvinvointia keräten yhteen brändit (sponsorit, tapahtumia hyödyntävät yritykset), oikeuksien omistajat (kohteet, järjestäjät) sekä alan asiantuntijat (toimistot, konsultit).

Share: