Speedmaster Oy:n liiketoiminta Multiprintille

26.5.2009 16:40Uutiset » Toimiala

Multiprint Oy on 26.5.2009 allekirjoitetulla kaupalla ostanut Speedmaster Oy:n liiketoiminnan.

– Speedmasterin suuriformaattinen offset-kapasiteetti ja suoran erikoisosaaminen yhdistettynä Multiprintin palveluratkaisutarjontaan sekä digitaalisen painamisen erikoisosaamiseen kehittävät entisestään vahvaa Multiprint-tarjontaa tällä hetkellä voimakkaasti muuttuvilla paino- ja viestintämarkkinoilla, kuvaa Multiprint Oy:n toimitusjohtaja Risto Ojala.

Speedmaster Oy on vuonna 1993 perustettu arkki-offsetpainotalo Helsingin Viikinmäellä. Kilpailuvalttina ovat asiantunteva ja palveleva henkilöstö sekä monipuolinen tuotantolaitteisto. Perinteisten painotuotteiden lisäksi Speedmasterin tuotevalikoimaan kuuluvat taskumediat ja polypropeeni- ja kartonkituotteet.

– Osoitteelliset suoramarkkinointiratkaisut ovat olleet voimakkaita investointimme kohteita viime vuosina. Uskon tuon kehityksen jatkuvan nyt entistäkin voimakkaampana, kun liiketoiminta siirtyy Multiprintille. Speedmasterin henkilökunta siirtyy Multiprintin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yksikkö jatkaa toistaiseksi toimintaansa nykyisissä toimitiloissaan Helsingin Jokisuuntiellä, toteaa Speedmaster Oy:n
toimitusjohtaja Juhani Vainio.

Lisätietoa tuotteista ja palveluista: www.multiprint.fi sekä www.speedmaster.fi.

Share: