Spandex Seri-Decon ostolla Suomeen ja Baltiaan

25.10.2018 15:43Uutiset » Toimiala
Spandexin johtaja Rob Jackson (vasemmalla) toivottaa Jussi Heinämäen johtaman Seri-Decon tervetulleeksi konserniin. Kuva: Seri-Deco.

Maailmanlaajuisesti opaste- ja kuvatuotannossa toimiva Spandex ostaa Seri-Deco Oy:n. Spandex on jo laajentanut toimintaan Ruotsissa sekä Norjassa ja tulee nyt Suomen ja Baltian markkinoille. Seri-Deco jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellä ja johdolla.

Seri-Deco on johtava HP:n ja Avery Dennisonin tuotteiden toimittaja Suomessa, ja yrityksen historia alalla ulottuu jo yli 40 vuoden taakse. Tuoteportfolio sisältää HP:n ja Averyn lisäksi mm. Chemican, Rolandin ja Summan tuotemerkit. Vuoden 2016 yritysosto ja yhdistyminen levyihin, display-telineisiin ja tekstiileihin erikoistuneen Widecon kanssa laajensi Seri-Decon tuotevalikoimaa ja palveluita entisestään.

Seri-Deco palvelee Helsingin seudulta käsin eri puolella Suomea ja Viroa sijaitsevia asiakkaitaan. Liettuan toimipiste hoitaa asiakkuuksia Liettuassa ja Latviassa. Yritys on kasvattanut markkina-asemaansa kattavalla tuote- ja palvelutarjonnalla.

– Premium-brandiportfoliollaan ja ”asiakkaat ensin” -filosofiallaan Seri-Deco on rakentanut menestystään samoille arvoille, joihin Spandexin maailmanlaajuinen toiminta pohjautuu, ja siksi Seri-Deco sopii täydellisesti organisaatioomme, kommentoi Spandexin toimitusjohtaja Rod Larson yrityskauppaa.

Spandexilla vahva asema Ruotsissa ja Norjassa

Spandex on jo vakiinnuttanut asemansa opaste- ja graafisen alan tuotteiden jälleenmyyjänä Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö on laajentanut jalansijaa Pohjoismaissa vuodesta 2016 alkaen ostamalla Schneidler Grafiskan Ruotsissa ja Norjassa sekä Skangrafin Norjassa. Spandex on yksi maailman johtavista suurkuva, sign & display alan toimittajista, joka on toiminut jo vuodesta 1976 lähtien. Yritys on erikoistunut opaste- ja mainostuotannossa käytettävien laitteiden ja materiaalien markkinointiin, myyntiin, jakeluun ja tukeen, sekä digitaalisiin tulostusratkaisuihin että opaste- ja hakemistoratkaisuihin.

– Yhdistämällä Seri-Decon Spandex-perheeseen voimme palvella tätä mielenkiintoista markkinaa ainutlaatuisella tuotevalikoimalla, jota tukee ammattimainen ja verkostoitunut paikallinen tiimi, jonka taustatukena toimivat Spandexin maailmanlaajuiset palvelut ja tukiresurssit, Spandexin johtaja Rob Jackson toteaa.

Seri-Decon johto säilyy ennallaan, ja yritystä johtavat toimitusjohtaja Jussi Heinämäki ja myyntijohtaja Lassi Suoranta.

– Seri-Decosta on tullut menestyksekäs visuaalisen viestinnän tuotteiden ja palveluiden toimittaja, ja olemme aina toimineet ”asiakkaat ensin” -periaatteella kaikessa mitä teemme. Olemme erittäin innoissamme lisäeduista, joita voimme tarjota asiakkaille, työntekijöille ja päämiehille Spandexin omistuksessa, Jussi Heinämäki sanoo.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: