Signcomista Screenin tasotulostimien jälleenmyyjä

11.8.2016 07:45Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta Signcomin Samuli Vuorenhela, Screenin Martin van den Broek ja Screenin muita tuotteita Suomessa edustavan Graphic Metalin Johannes Kauppi.
Kuvassa vasemmalta Signcomin Samuli Vuorenhela, Screenin Martin van den Broek ja Screenin muita tuotteita Suomessa edustavan Graphic Metalin Johannes Kauppi.

Screen on laajentanut Suomen-myyntiverkostoaan nimittämällä Signcomin leveän formaatin Truepress Jet W3200UVII UV-tasotulostimien jälleenmyyjäkseen.

Helsingissä toimiva Signcom Oy aloitti toimintansa 1.9.2011. Yritys on tiedotteen mukaan hankkinut viiden vuoden aikana laajan asiakaskunnan erityisesti perustason suurkuvatulostimien markkinoilla. Suuren kapasiteetin Screen Truepress Jet W3200UVII -tulostimen lisäys on merkittävä laajennus yhtiön leveän koon tulostusvalikoimaan.

Screenin tasotulostimeen voidaan liittää rullasyöttöjärjestelmä.
Screenin tasotulostimeen voidaan liittää rullajärjestelmä.

– Screen Truepress Jet W3200UVII on tuotannollinen tulostin joka on täynnä huipputeknologiaa. Aito tasotulostin, johon voidaan lisätä 3,2 metriä leveä teollinen rullajärjestelmä. Se on täydellinen lisä nykyiseen valikoimaamme, sillä se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nousta seuraavalle tasolle, tuottavuudesta ja huippulaadusta tinkimättä, sanoo Samuli Vuorenhela, Signcomin toimitusjohtaja.

Valkoista väriä tai useita värikerroksia sisältävät tulostukset ovat Vuorenhelan mukaan kasvava trendi. Hän uskoo tämän näkyvän tulostimen kysynnässä. Laitteen maksu tulostusnopeus on 230 neliömetriä tunnissa. Peruskokoonpanossa Truepress Jet W3200UVII tulostaa neljää väriä, mutta värien määrä voidaan lisätä kuuteen.

– Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Signcomin Screenin tiimiin, sanoo Martijn Van Den Broek, Screen Europe -yhtiön leveän tulostuksen tuotepäällikkö.

Share: