Signcom edustamaan Zünd-tasoleikkureita Suomessa

3.2.2020 11:39Uutiset » Toimiala
Zündin uusi ratkaisu mahdollistaa tehokkaan leikkaamisen kääntöpuolelta. Kuva: Zünd.

Signcom Finland ja Zünd Skandinavien APS ovat sopineet Zünd-tasoleikkureiden myynnistä Suomessa. Tiedotteen mukaan sveitsiläiset Zünd-leikkurit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, tuottavuudestaan ja joustavuudestaan. Leikkureita on saatavilla useassa koossa ja laajalla moneen tarkoitukseen sopivalla työkaluvalikoimalla.

Materiaalinkäsittelyyn on tarjolla useita vaihtoehtoja: manuaalinen, puoliautomaattinen tai täysin automaattinen – sekä rullille että arkeille. Zünd-järjestelmät soveltuvat kaikenlaisiin suurkuvatulostamisen töihin ja teolliseen työstöön aina 110 mm paksuille materiaaleille, oli sitten kyseessä tarra, kartonki, alumiini, akryyli, hiilikuitu, kangas, puu, kennolevy tms.

Zünd-yhteistyön ansiosta Signcom voi tarjota asiakkaille täyden paketin laitteistoa suurkuvatuotantoon. Laadukkaat Mimakin ja d.genin rulla- ja tasotulostimet yhdistettynä tehokkaaseen jälkikäsittelyyn tuovat tuottavuutta ja antavat mahdollisuuden tuotannon pitkälle vietyyn automatisointiin. Tätä kokonaisuutta täydentää Print Factoryn työnkulkuohjelmisto, jonka myötä koko tuotanto on automatisoitavissa.

– Emme halunneet tyytyä kompromisseihin valitessamme yhteistyökumppania tasoleikkuripuolelle. Zündin leikkurit ovat tunnettuja laadustaan, tehokkuudestaan ja ylivertaisista ominaisuuksistaan. Esim. leikkausnopeus on asia, joka hankintapäätöksessä jää yllättävän usein pienelle huomiolle. Sama koskee laitteiden automaattitoimintoja. Tuottavuudessa näiden merkitys on kuitenkin suuri, sanoo Signcomin toimitusjohtaja Samuli Vuorenhela.

Uusi ratkaisu kääntöpuolelta leikkaamiseen

Zünd on kehittänyt uuden tuotteen, joka esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa Sign, Print&Pack -messuilla maaliskuussa. EIS Load Table mahdollistaa kääntöpuolelta leikkaamisen entistä helpommin ja tehokkaammin. Se toimiin suositulla Eye in the Sky -kameratekniikalla ja Zünd-leikkurilla.

Tyypillisiä käyttökohteita tälle tekniikalla ovat pakkaukset, POS-displayt ja Re-board -rakenteet. Laitteella voi leikata tehokkaasti aaltopahvia ja kennolevyjä. EIS Load Table mahdollistaa seuraavan työn esivalmistelun ja syötön laitteelle silloin kun edellistä työtä vielä työstetään. Tuotanto voidaan myös automatisoida kokonaan teollisuusrobotin avulla.

Zündin leikkausratkaisuilla voidaan valmistaa mm. pakkauksia, POS-tuotteita ja kennolevyrakenteita. Kuva: Zünd.
Share: