Seripisteen omistuspohja laajenee

10.10.2017 10:05Uutiset » Toimiala
Harri Mäkinen.

Jyväskylän Vaajakoskella toimiva graafisen painoviestinnän yritys Seripiste Oy on vahvistanut omistuspohjaansa. Lokakuun alusta yhtiön osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi on tullut kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Harri Mäkinen (54).

Seripiste Oy:n perustaja, seripainoyrittäjämestari Jouko Mustalampi jatkaa edelleen yhtiön palveluksessa ja osaomistajana.

Harri Mäkinen on toiminut aiemmin muun muassa Jyväskylän messu- ja kongressikeskuksen palveluksessa sekä teollisuuden alalla. Hänellä on myynnistä ja markkinoinnista yli 30 vuoden kokemus.

– Laajat yhteistyökumppaniverkostot ovat nykyisin yritystoiminnassa tärkeitä. Tavoittelemme kasvua etenkin tällaisten yhteenliittymien kautta. Katseemme on vahvasti toiminnan kehittämisessä, kertoo Mäkinen.

Seripiste Oy on perustettu vuonna 1979. Yrityksen erikoisalaa ovat suurkuvatulosteet, tarrat, kyltit ja kilvet. Yhtiöllä on tiedotteen mukaan moderni, jatkuvasti päivittyvä konekanta suurkuvatulostimineen ja muine ajanmukaisine laitteineen.

Seripisteen liikevaihto oli 0,4 miljoonaa euroa vuonna 1016 ja henkilökunnan määrä oli 4.

Share: