Seri-Decon tarjonta kasvaa edelleen

9.8.2010 10:56Uutiset » Toimiala

Seri-Deco ja GB-Plast ovat solmineet sopimuksen GB-Plastin suurkokotulostusliiketoiminnan myymisestä Seri-Decolle. GB-Plastin maahantuomat suurkokotulostukseen sopivat erikoispaperit siirtyivät Seri-Decon valikoimaan tänään 9.8. alkaen.

GB-Plastin omistajat Guido ja Hilkka Broder haluavat kiittää asiakkaitaan kuluneista vuosista.
– Liiketoiminnan myynti Seri-Decolle oli luonnollinen jatkumo yhteistyöllemme. Olemme tehneet Seri-Decon kanssa jo vuosia yhteistyötä erikoispapereiden myynnissä ja suhde on ollut erittäin toimiva. Asiakkaat saavat jatkossakin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Seri-Deco on luotettava toimija, joka panostaa sujuvaan asiakaspalveluun ja logistiikkaan. Toivon, että siirtyminen uuteen toimittajaan sujuu jouhevasti. Nyt voimme Hilkan kanssa hyvillä mielin siirtyä viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä, toteaa Guido Broder.

Seri-Deco täydentää kaupalla tuotevalikoimaansa.
– GB-Plastin tuotteet sopivat hyvin strategiaamme ja kaupan myötä saamme uutta asiakaskuntaa meille hieman vieraammista yrityksistä, kuten suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoista. Uskon, että pystymme palvelemaan näitä asiakkaita hyvin. Voimmehan tarjota heille tuotevalikoimastamme myös muita ratkaisuja, kuten suurkokotulostimia, kertoo Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: