Seri-Decon silkkipainotoiminta Seri-Fantasylle

25.8.2016 19:55Uutiset » Toimiala
Silkkipainamista. Kuva Tiimipaita.
Silkkipainamista. Kuva Tiimipaita.

Seri-Deco keskittyy suurkuvaratkaisujen toimittamiseen ja myy loput silkkipainoliiketoiminnastaan Seri-Fantasylle Oy:lle. Kaupan myötä Pröll-painovärit ja silkkipainotarvikkeiden tuotevarasto siirtyy uudelle myyntiorganisaatiolle elokuun loppuun mennessä.

Seri-Deco syntyi vuonna 1977 Aulis Jorosen perustamasta somistus- ja silkkipainotarvikkeiden tukkurista. Yhtiö aloittaa uuden vuosikymmenen ilman tätä historiallista liiketoiminta-aluetta. Seri-Deco luopui jo vuonna 2010 kehysten pingotuspalvelusta ja kemikaaliedustuksista.

Seri-Deco Oy ja Wideco Oy yhdistyivät kesällä 2016. Nyt tukkuri viimeistelee organisaatiotaan sekä tuote- ja palvelutarjontaansa yrityskaupan jäljiltä. Myös Baltian alueella toiminta vahvistuu askel askeleelta.

– Haluamme olla johtava tukkukauppa kuvallista viestintää toteuttaville ammattilaisille niin Suomessa kuin Baltiassa. Olemme määrätietoisesti kehittäneet toimintaamme, jotta voimme tarjota suurkuvateollisuuden toimijoille entistä laajempaa kokonaisuutta ja samalla syventää kumppanuutta. Markkinoiden laajin tuotevalikoima, henkilökunnan vahva osaaminen, tehokkaat logistiikkapalvelut Suomessa ja Baltiassa sekä kattavat tukipalvelut tuovat yhteistyöhön lisäarvoa ja varmuutta, tiivistää Jussi Heinämäki, Seri-Decon toimitusjohtaja.

Heinämäen mukaan yrityksen Liettuan organisaatio kasvaa ja toiminta kehittyy. Lisäksi syyskuun alussa avataan seri.deco.ee verkkokauppa Viron markkinoiden palvelemiseksi entistä paremmin.

Kaupan jälkeen Seri-Deco -konsernin liikevaihto nousee noin 13,5 miljoonaan euroon ja yrityksen palveluksessa työskentelee Suomessa ja Liettuassa yhteensä 41 työntekijää. Seri-Fantasy Oy:n liikevaihto oli 1,8 miljoonaa euroa vuonna 2015 ja henkilökunnan määrä 4.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: