Seri-Decon silkkipainoedustuksia Spaciolle

12.2.2010 01:00Uutiset » Toimiala

Yli kolme vuosikymmentä silkkipainolaitteita ja tarvikkeita maahantuonut Seri-Deco myy KIWO:n ja Ulanon edustuksensa sekä seulojen pingotuspalvelunsa Spaciolle. Tunnetut silkkipainokemikaali ja -filmi tuotemerkit siirtyvät Suomessa 1.3.2010 alkaen yksinoikeudella Spacion myyntiin. Seri-Decon pingotuspalvelu laitteistoineen ja työntekijöineen siirtyy myös Spaciolle. Samalla Seri-Deco lopettaa seulakankaiden ja -kehysten myynnin.

Spacion Suomen toiminnasta vastaava Jouni Mykkänen toteaa: ”KIWO:n ja Ulanon tuotteet ovat olleet olennainen osa Spacion tuotevalikoimaa muissa pohjoismaissa jo pitkään. Kaupan myötä valikoimamme Suomessa täydentyy ja voimme paremmin hyödyntää konsernin voimavaroja asiakkaidemme hyödyksi.”

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki haluaa puolestaan kiittää asiakkaita: ”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme yhteistyöstä KIWO:n ja Ulanon tuotteiden sekä seulapingotuksien osalta. Seri-Decon puolesta toivotan Spaciolle menestystä ja toivon, että asiakkaiden yhteistyö näiden tuotemerkkien parissa jatkuu toimittajavaihdoksen jälkeenkin.”

Muutoksista huolimatta silkkipainoratkaisut säilyvät Seri-Decon tuoteportfoliossa. Valikoima kattaa jatkossakin muun muassa tulostettavat silkkipainofilmit ja laajan valikoiman silkkipainovärejä ja -laitteita. ”Haluan myös käyttää tilaisuuden toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi. Teemme kaikkemme, jotta siirtymä on helppo ja yhteistyö jatkuu kuten ennenkin”, Jouni Mykkänen toteaa lopuksi.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: