SEK Public saa uuden johtajan

29.8.2013 10:07Uutiset » Toimiala

SEKPublic_SariSiikasalmi

Sari Siikasalmi on nimitetty viestintätoimisto SEK Public Oy:n toimitusjohtajaksi lokakuun alusta alkaen. Siikasalmi siirtyy SEKiin sosiaali- ja terveysalan kattojärjestöstä SOSTEsta, jossa hän toimii viestintäjohtajana.

– Sarin kokemus yhteiskunnan eri sektoreilta ja intohimoinen suhde viestinnän luovaan tekemiseen on juuri se, mitä SEK Publiciin etsittiin. Hänellä on myös raikkaita näkemyksiä viestinnän ja markkinoinnin yhteisvoiman mahdollisuuksista, joilla voimme syventää koko yhtiöryhmämme palveluvalikoimaa, kertoo Salomaa Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Mirjami Mäkinen.

Siikasalmesta on hienoa päästä jatkamaan SEK Publicin kehittämistä. Hän uskoo viestintätoimiston merkityksen kasvavan erityisesti asiakasorganisaation lisäaivoina ja -käsinä.

– Informaatiotulvan keskellä menestyvät vain ne organisaatiot, jotka ovat intohimoisia ymmärtämään toista osapuolta – asiakasta, kumppania tai lainsäätäjää – ja tarjoavat heitä aidosti kiinnostavia asioita tai ratkaisuja oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Viestintätoimisto SEK Public Oy kuuluu Salomaa Groupiin, joka on Pohjoismaiden suurin perheomisteinen markkinointiin ja konsultointiin erikoistunut yhtiöryhmä. SEK Public on kansainvälisen viestintätoimistoketju Cohn & Wolfen suomalaisyksikkö.

Share: