Savion Kirjapainolle uusi arkkipainokone

26.2.2021 08:19Uutiset » Toimiala
Ricoh Pro C7210x Graphic Arts Edition on saanut Keypoint Intelligencen Buyers´s Lab -laatupalkinnon. Myös EDP ja Red Hot Technology ovat palkinneet tämän laitteen. Kuva: Ricoh.

Savion Kirjapaino Oy panostaa uusimpaan ja ympäristöystävälliseen teknologiaan investoimalla Ricoh Pro C7200X Graphic Arts Edition -arkkipainokoneeseen ja Efi Fieryn väripalvelimeen. Laitteet ja ohjelmistot toimittaa Docus Oy.

Ricoh Pro C7200x Graphic Arts Edition on kehitetty laadukkaaseen luovan työn painamiseen. Laitteiston tuotantonopeus on 85 sivua minuutissa ja sillä voidaan tulostaa lukuisille, paksuudeltaan jopa 360 gsm materiaaleille. Laitteella voi tulostaa reunasta reunaan ja siinä on myös lisäväriyksiköitä CMYK-värien lisäksi. Laite on Energy Star -sertifioitu ja siinä on elintarvikehyväksytyt väriaineet.

Savion Kirjapaino tarjoaa kokonaisvaltaista painopalvelua 40 vuoden kokemuksella ympäristöystävällisesti ja laadukkaasti. Offsetpaino, prepress, digipaino- ja suurkuvatulosteet sekä jälkikäsittelyt ovat saman katon alla Keravalla. Tuotanto täyttää Joutsenmerkin käyttöön vaadittavat kriteerit.

Laitesopimus on jatkoa aikaisempaan yhteistyöhön Savion Kirjapainon ja Docuksen välillä.

Share: