Sata-Seri osti Rauman Offsetpainon

23.4.2019 08:00Uutiset » Toimiala
Jouni Honkanen ja Riitta Porkka allekirjoittivat kauppakirjat 15.4. Kuva: Rauman Offsetpaino.

Raumalainen Sata-Seri Oy on ostanut Rauman Offsetpaino Oy:n liiketoiminnan. Toiminta siirtyy huhtikuun lopussa Sata-Serin toimitiloihin.

Rauman Offsetpainon perustaja ja omistaja Riitta Porkka jää kaupan myötä pois toiminnasta, mutta Offsetpainon muut kaksi työntekijää jatkavat Sata-Serissä.

– Tällä liiketoimintakaupalla Sata-Seri vahvistaa raumalaista osaamista ja palveluvarmuutta. Riitta Porkka on tehnyt loistavaa työtä varsinaisen tuotannon ja asiakaspalvelun lisäksi suurelle yleisölle näkymättömissä toimissa. Muun muassa arkistointi, visiot, laatujärjestelmät, työnohjaukset ovat tämän päivän kriteereissä huipputasossa. Otamme tämän tietotaidon ilolla vastaan, sanoo Sata-Serin toimitusjohtaja Jouni Honkanen.

Rauman Offsetpaino on ollut pieni kaupallinen kirjapaino, jonka liikevaihto oli 230 000 euroa vuonna 2017. Sata-Serin tuotanto on koostunut kolmesta osa-alueesta: seripaino, digipaino ja suurkuvatulosteet. Yrityksen liikevaihto oli 927 000 euroa vuonna 2017 ja henkilökunnan määrä 11. Yritys on toiminut vuodesta 1975.

Share: