Sanomapaino painaa KSF Median lehdet

4.10.2016 12:11Uutiset » Toimiala
Sanomapainon lehtipaino Sanomalassa.
Sanomapainon lehtipaino Sanomalassa.

Sanomapaino ja KSF Media ovat solmineet painatussopimuksen KSF Median kustantamien sanomalehtien painamisesta. Huvudstadsbladetin arkilehtien painaminen aloitettiin 4.10.2016 Sanomapainon Vantaalla sijaitsevassa Sanomalan painossa.

Östnyland, Västra Nyland ja Hangötidningen sekä Huvudstadbladetin viikonvaihdelehdet siirtyvät painettavaksi Sanomalaan vaiheittain vuoden 2017 alkuun mennessä.

– Tämä merkittävä sopimus edistää sanomalehtipainamisen keskittämistä Suomen suurimpiin painoihin. Olemme erittäin tyytyväisiä KSF Median päätöksestä siirtää heidän sanomalehtiensä painaminen Sanomapainoon, Sanomapainon liiketoimintajohtaja Ismo Vuoksio sanoo.

– Syyt yhteistyöhön päätymiseen ovat strategisia ja taloudellisia. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan lukijoillemme laadukkaampaa painolaatua. Sanoman konekanta on huomattavasti modernimpi, joten tuloksena on parempi painotuote, KSF Median toimitusjohtaja Jens Berg toteaa.

Sanomapaino on tiedotteen mukaan sanomalehtipainamisen markkinajohtaja Suomessa. Sanomapaino kuuluu Sanoman Sanoma Media Finland liiketoimintayksikköön, ja painolla on kaksi sanomalehtipainoa: Sanomala (Vantaa) ja Savon Paino (Varkaus).

Share: