Sanoma tekemään S-ryhmän lehtiä

29.11.2016 08:12Uutiset » Toimiala

Yhteishyvä-lehti

Sanoma on tehnyt SOK Median kanssa sopimuksen laajasta sisältöjen tuottamisesta S-ryhmän medioihin. Tähän sisältyy mm. Yhteishyvä-lehden toimitustyö.

Solmittu sopimus kattaa S-ryhmän asiakasomistajille suunnatun sisällöntuotannon muun muassa Yhteishyvän eri kanavissa, S-kanavalla ja muissa kohdennetuissa digitaalisissa kanavissa. Sanoma toimii jatkossa SOK Median kumppanina asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannossa ja jakelussa sekä sisältöjen kehittämisessä.

Yhteishyvä on Suomen suurimpia aikakausmedioita, ja sillä on 2,16 miljoonaa lukijaa. Aiemmin Yhteishyvä tehtiin talon sisällä yhteistyökumppanien kuten Otavamedian kanssa. Muita SOK Median printtijulkaisuja ovat Samarbete sekä Ässä.

Sanoma perustaa S-ryhmälle oman toimituksen, jonka esimieheksi ja sisältöpäälliköksi on nimitetty Mari Paalosalo-Jussinmäki Sanoma Lifestylesta. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Kodin Kuvalehden toimituspäällikkönä ja Olivia-lehden päätoimittajana. Toimitukseen rekrytoidaan parhaillaan tuottajia, joilla on osaamista erityisesti monikanavaisesta sisällöntuotannosta.

SOK Media irtisanoi lokakuussa 23 työntekijää yt-neuvottelujen päätteeksi. Lokakuun alussa tehtiin myös esisopimus siitä, että SOK:lta siirtyy Zeeland Familylle 25 henkilöä markkinoinnin tuotannosta.

Share: