Sanoma Median johtoryhmä uudistui

19.9.2018 10:06Uutiset » Toimiala
Tuomas Airisto. Kuva: Sanoma.

Sanoma Media Finland on uudistanut voimakkaasti johtoaan. Johtoryhmään on nimitetty neljä uutta johtajaa, jotka tulevat kaikki toisista yrityksistä. Zeeland Familystä siirtyvä Tuomas Airisto on nimitetty yrityksen B2B-toimintojen kaupalliseksi johtajaksi.

Tuomas aloittaa Sanomalla vuodenvaihteen jälkeen. Hänellä on pitkä kokemus B2B-liiketoiminnasta ja -myynnistä sekä markkinointiviestinnän palvelujen kehittämisestä. Viimeksi hän on työskennellyt markkinointitoimisto Zeeland Familyn toimitusjohtajana.

Tiedotteen mukaan Hans Edin on Sanoman B2B-toimintojen kaupallisena johtajana viimeisten kolmen vuoden aikana vetänyt läpi suuren muutoshankkeen. Organisaatio ja toimintamalli on muutettu tuotelähtöisestä asiakaslähtöiseksi. Samalla Sanoma on säilyttänyt vahvan asemansa nopeasti muuttuvalla mediamarkkinalla. Aiemmin sovitun mukaisesti Hans siirtyy nyt kehitysjohtajan rooliin ja keskittyy erityisesti kasvuhankkeisiin. Uudessa roolissaan hän raportoi toimitusjohtaja Pia Kalstalle.

Turo Mäki. Kuva: Sanoma.

Turo Mäki on nimitetty Sanoma Media Finlandin CIO:ksi (Chief Information Officer) 8.10.2018 alkaen. Tehtävä on uusi. Turon vastuulla on Sanoma Media Finlandin teknologiakehitys, jonka merkitys on jatkossa entistä suurempi strategian toteuttamisessa ja esimerkiksi uusien digitaalisten liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisessä. Aiemmin Turo on tehnyt pitkän uran OP:lla monipuolisissa teknologiakehitys- ja johtotehtävissä, viimeiseksi vastuullaan OP-ryhmän digitaalisten kanavien ja kyvykkyyksien sekä asiakkuudenhallinnan ratkaisujen kehittäminen.

Juha Kauppinen. Kuva: Sanoma.

Juha Kauppinen on nimitetty 13.8. alkaen Sanoma Media Finlandin talous- ja operatiiviseksi johtajaksi (CFO&COO). Juha siirtyi Sanomalle Intrum Justitian talousjohtajan paikalta. Hänellä on kattava kokemus talouden johtamisen ohella myös liiketoiminnan kehityksestä ja konsultoinnista.

Päivi Leskinen. Kuva: Sanoma.

Päivi Leskinen on nimitetty Sanoma Media Finlandin henkilöstöjohtajaksi (CHRO) 3.9. alkaen. Päivi siirtyi tehtävään Valmet Automotiven henkilöstöjohtajan paikalta. Hänellä on monipuolinen ja kansainvälinen kokemus HR.n johtotehtävistä Valmetin lisäksi myös esimerkiksi ABB:lta.

Kaikki nimitetyt ovat Sanoma Media Finlandin johtoryhmän jäseniä ja raportoivat toimitusjohtaja Pia Kalstalle.

Share: