Sanoma Media Finlandin johto vaihtuu

12.2.2015 08:24Uutiset » Toimiala

Pekka Soini lopettaa työnsä Sanoma Media Finlandin toimitusjohtajana ja Sanoman johtoryhmän jäsenenä 1.3.2015 alkaen. Hänen seuraajakseen molemmissa rooleissa siirtyy Pia Kalsta, joka tällä hetkellä toimii Nelonen Median liiketoimintajohtajana.

Pekka Soini jatkaa tiedotteen mukaan Sanomalla vielä vuoden 2015 loppuun ja tukee uutta johtoa muutosvaiheen yli. Hänen vastuullaan ovat lisäksi tärkeimmät yhteiskunnalliset sidosryhmäsuhteet ja luottamustoimet sekä erikseen määritellyt projektit.

Pia Kalsta aloitti Sanomalla 2001 Nelonen Median markkinointipäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä SCA Hygiene Productsissa. Hän eteni Nelosella nopeasti, ja hänet nimitettiin yhtiön liiketoimintajohtajaksi 2014 työskenneltyään jo sitä ennen vt. liiketoimintajohtajana. Kalsta on KTM Helsingin Kauppakorkeakoulusta, pääaineenaan markkinointi.

Kalstaa seuraa Nelonen Median johdossa Kari Laakso, joka nyt toimii Nelonen Median radioiden johtajana. Laakso siirtyi Neloselle 2006. Tiedotteen mukaan hänen johdollaan Nelonen Mediasta on tullut Suomen johtava kaupallinen radiotoimija.

Kuva: Pia Kalsta.

Share: