Sampsa sanoo sayonara

24.2.2017 09:41Uutiset » Toimiala
Mirka Airaksinen (vas.) jatkaa Sampsa Liljan (oik.) tehtävässä Granon tuotantojohtajana. Kuva on otettu vuoden 2015 Fespa Digital -messuilla.

Sampsa Lilja luopuu Grano Oy:n tuotantojohtajan tehtävistä. Tuotantojohtajan toimenkuvasta vastaa jatkossa Granon varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen.

Sampsa Lilja on ollut Granossa mukana vuodesta 2012, kun hän DMP:n perustajajäsenenä liittyi yrityskaupassa osaksi Granoa. Nyt Grano on kasvanut jo yli 800 osaajaa työllistäväksi ja lähes 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekeväksi yhtiöksi.

– Nyt on tullut aika esittää kiitokset osaaville kumppaneille, asiakkaille sekä erityisesti loistavalle henkilöstölle ja lunastaa perheelleni tekemä lupaus siirtyä Granosta kohti uusia haasteita, Lilja kertoo ja jatkaa:

– Päätös jättää Grano ei ollut helppo, mutta voin luottavaisin mielin antaa muiden jatkaa menestyksekästä työtä, jota olemme tehneet. Grano on kasvanut painotalosta monipuoliseksi monikanavaratkaisuja tarjoavaksi palvelutaloksi. Toista yhtä laaja-alaista yhtiötä on vaikea löytää jopa Euroopan tasolla.

Liljan viimeinen työpäivä Granolla on 17.3.

Share: