Sampsa Lilja kehittämään HP Indigo -myyntiä

13.10.2017 12:01Uutiset » Toimiala
Sampsa Lilja on palkattu HP:lle kasvattamaan ja kehittämään HP Indigo -painokoneiden myyntiä Suomessa ja Baltian maissa.

Granolla ja sitä ennen DMP:llä tuotantojohtajana aikaisemmin työskennellyt Sampsa Lilja on aloittanut uudessa työssä. Lilja aloitti 9.10. HP:n palveluksessa tittelillä HP Indigo Partner Business Development Manager. Liljan toiminta-alueena on Suomi sekä Baltian maat.

– Toimin läheisessä yhteistyössä HP:n kumppanien (Visutech ja Starlett) kanssa ja vastuullani on kasvattaa ja kehittää HP Indigon liiketoimintaa alueellani. Uskon, että laaja-alainen kokemukseni graafisen alan liiketoimintojen ja tuotannon kehittämisestä luo uskottavan pohjan toimia tässä roolissa. Minulla on vahva halu kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin oikeaa kokonaisratkaisua, Lilja kertoo ja jatkaa:

– Granolta lähtöni jälkeen minulla oli aikaa miettiä uusia haasteita. Alusta asti koin HP:n potentiaalisena vaihtoehtona itselleni. HP on digitaalisen painamisen markkinajohtaja, jonka strategia oli merkittävä tekijä, kun tein päätöstä hakeutua uusin tehtäviin. HP:n tapa kehittää asiakkaan liiketoimintaa ja tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja kohtaa erinomaisesti oman ajatusmaailmani ja mahdollistavat intohimoni säilymisen graafiseen alaan.

Share: