Sampsa Lilja Coloron kehitysjohtajaksi

13.3.2019 10:03Uutiset » Toimiala

Sampsa Lilja siirtyy Coloron kehitysjohtajaksi. Kuva: Coloro.

Sampsa Lilja siirtyy HP:n Business Development Managerin tehtävistä vetämään Coloron liiketoimintaprosessin kehitystä. Liljan ensisijainen tehtävä on tiedotteen mukaan rakentaa täysin digitaalinen prosessi asiakkaan tarpeesta logistiikan peluutukseen saakka.

Aiemmin mm. Granon tuotantojohtajanakin työskennelleellä Liljalla on graafisen alan syvä tuntemus sekä ymmärrystä digitalisaation mahdollisuuksista eri toimialoilla tekemänsä hallitustyöskentelyn kautta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Sampsan riveihimme. Toimialallamme on tehty asioita aivan liian pitkään vanhoilla valoilla. Rekrytointi sinetöi kyvykkyytemme kehittää täysin uudenlainen prosessi painotöiden tuottamiseksi, iloitsee Coloron toimitusjohtaj Jyrki Narinen.

– Viihdyin hyvin HP:llä, mutta yrittäjän veri veti takaisin alalle. Tarjolla oli useita hyviä vaihtoehtoja, mutta lopulta vaa’assa painoi eniten Coloron halu luoda jotain ihan uutta ja toisaalta se, että tunsin Coloron nokkamiehet vuosien takaa ja tiesin, että kaikilla on yhtä kova ambitio saada asioita valmiiksi, sanoo Sampsa Lilja.

Sampsa Lilja, Jyrki Narinen, Ii-Min Tcheng ja Ilkka Mattila olivat pitkään yhtiökumppaneita DMP-Digital Media Partners Oy:ssä. Coloro on uusi 46 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys

Share: