Ruotsalainen investointiyhtiö osti Tekniserin

10.4.2017 08:00Uutiset » Toimiala
Kuva on PS-Printin tuotannosta.

Ruotsalainen investointiyhtiö Karnell K4 on yhdessä johdon kanssa ostanut kaikki Tekniseri Group Oy:n osakkeet. Tekniseri on teolliseen painamiseen ja sopimusvalmistukseen keskittynyt konserni.

Myyjät olivat pääomistaja Teknoventure III Ky ja vähemmistöosakas Nordic Option Oy.

Tekniseri tuottaa pääasiassa erilaisia merkintätuotteita teollisuudelle. Vientiä on yli 20:een maahan. Tekniseri Groupin tytäryhtiöitä ovat Tekniseri Oy, Tekniseri Suzhou ja PS-Print Oy.

Tekniseri Oy on vuonna 1986 perustettu teollisuuden sopimuspaino. Tuotteita toimitetaan laajasti teollisuuden kansainvälisiin valmistuskeskittymiin. Tehtaat sijaitsevat Kempeleessä ja Porissa, joissa on myynti, tuotanto, asiakaspalvelu sekä tarvittavat tuotetuki- ja suunnitteluresurssit. Tehtaiden lisäksi Helsingissä sijaitsevassa myyntikonttorissa on myös tuotekehitys ja valmistuotevarasto. Tekniserin liikevaihto oli 6,33 miljoonaa euroa vuonna 2016.

PS-Print on etikettipaino. Sen liikevaihto oli viime vuonna 1,88 miljoonaa euroa.

Karnell K4:n strategiana on tiedotteen mukaan hankkia yksityisesti omistettuja Pohjoismaisia yrityksiä, joilla on vahva markkina-asema valitulla erikoisalueella. Yrityksiä kehitetään yhdessä johdon kanssa pitkäjänteisesti. Karnellin investointeihin kuuluu mm. kompasseja valmistava Silva ja Pohjoismaiden suurin autojen erikoisvarustelija Nordic Vehicle Conversion.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone