Ricohille tekniikkakeskus Britanniaan

9.9.2014 09:48Uutiset » Toimiala

Ricoh Europe avaa 4.11.2014 tuotantotulostuksen asiakkailleen uuden Customer Experience Centren Ison-Britannian Telfordissa. Ricoh Products Ltd:n tehtaan tiloissa sijaitsevassa, alan uusimpia tuotantotulostusratkaisuja esittelevässä keskuksessa kävijät pääsevät tutustumaan Ricohin ja yhteistyökumppaneiden tuotanto- ja viimeistelylaitteiden, ohjelmistojen, työnkulkujen ja prosessien toimintaan.

Telfordin Customer Experience Centre on Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitsevan Ricoh Customer Innovation Centren sisarlaitos. Autenttisena työympäristönä toimivassa keskuksessa järjestetään myös sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia sekä testataan tuotantotulostuslaitteita, -materiaaleja ja -prosesseja. Lisäksi tiloissa sijaitsee Ricohin inkjet-teknologian tutkimuslaboratorio.

Asiakkaat voivat kokeilla eurooppalaisten toimittajien materiaaleja käytännössä niin rulla- ja arkkisyöttöisissä kuin wide format -tuotantotulostuslaitteissa. Ricohin yhteistyökumppanit voivat hyödyntää keskuksen tarjontaa kehittäessään omia työnkulkujaan saumattoman yhteensopiviksi Ricoh-ratkaisujen kanssa.

– Ricoh Customer Experience Center tarjoaa hienon mahdollisuuden myös suomalaisille asiakkaille päästä tutustumaan Ricohin tuote- ja ratkaisu-uutuuksiin. Jos asiakasyritystänne kiinnostaa vierailu CEC:hen, olkaa yhteydessä omaan Ricoh-jälleenmyyjäänne, sanoo Harri Salokangas Ricoh Finlandilta.

Kuva: Ricoh Pro 8100 digipainokone.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: