Ricohille Production Lab uusiin toimitiloihin

26.3.2021 08:00Uutiset » Toimiala
Havainnekuva Piispanportti 11 -toimistotalosta. Kuva: EKE Rakennus.

Ricoh Finland Oy:n Espoon pääkonttori muuttaa 1.4.2021 loft-henkiseen uudisrakennukseen Espoon Piispanporttiin. Uusissa tiloissa on myös näyttävä tuotantojärjestelmien esittelytila painoalan ammattilaisille. Tässä Ricoh Production Lab -esittelytilassa esitellään uusimmat kaupallisen ja teollisen painamisen ratkaisut.

Ricohin tiedotteen mukaan perinteisen ”showroomin” sijasta Production Lab on optimoitu tuotantojärjestelmille ja materiaaleille huomioiden kosteuden ja lämpötilan vaatimukset. ”Laboratorio” -optimoidussa tilassa näyttäytyy asiantuntijoiden havainnollistamana edistynein graafisen tuotannon painolaatu, teknologia sekä työnkulut.

Toimistotilojen käyttö ja niiden tarve on murroksessa. Taustalla on digitalisaatio ja työn tekemisen muutos. Ricoh Finlandin uusi toimitila esittelee modernien tulostus- ja skannausympäristöjen lisäksi digitalisaation uusimmat ratkaisut tiedonhallinnan työnkuluista monipuolisiin neuvotteluhuoneiden AV- ja etätyöratkaisuihin sekä älykkäisiin tilavarausjärjestelmiin.

– Toimivat IT-infraan kytketyt AV- ja etätyöratkaisut mahdollistavat joustavan yhteistyön paikasta riippumatta, lisäävät tehokkuutta ja työmotivaatiota sekä parantavat myös työhyvinvointia. Uusi pääkonttorimme on monitilatoimisto, joka tarjoaa erinomaiset tila- sekä teknologiaratkaisut erilaisiin työskentelytarpeisiin, tukee joustavaa ja innovatiivista yhteistyötä sekä tehokasta työskentelyä, sanoo Ricoh Finland Oy:n toimitusjohtaja Janne Tilli.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: