Remes & Packart osaksi Heku-ryhmää

5.3.2018 15:14Uutiset » Toimiala
Matti Remes.

Heku on ostanut pakkaussuunnittelutalo Remes & Packartin osaksi Heku-ryhmän design-liiketoimintaa. Remes & Packart on erikoistunut brändeihin, pakkaussuunnitteluun ja -muotoiluun sekä muuhun graafiseen suunnitteluun.

Remes & Packartin koko henkilöstö siirtyy Heku-ryhmän tiloihin Merimiehenkadulle. Toimitusjohtajana toiminut Matti Remes jatkaa Heku-ryhmässä Senior Advisorina ja hallituksen jäsenenä.

– Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme Matin vahvan tiimin porukkaamme. Tämä strateginen hankinta on luonnollinen jatkumo vuosia kestäneelle Hekun palvelukokonaisuuden kehittämiselle ja vahvistaa merkittävästi design-liiketoimintamme palveluja asiakkaillemme, kertoo Hekun toimitusjohtaja Petri Telaranta.

Heku-ryhmään kuuluvat perinteisen median asiantuntija Heku Oy, digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantotoimisto Barabra Oy, mainoselokuvia ja yritysvideoita tuottava Drama Moving Pictures Helsinki Oy, messu- ja tapahtumakonsepteja ja ilmeitä suunnitteleva Design Thing Oy sekä Sisältömarkkinointitoimisto Booli Oy. Heku-ryhmässä työskentelee noin 70 mainonnan ammattilaista.

Heku Oy:n liikevaihto oli 4,47 miljoonaa euroa kesäkuussa 2017 päättyneellä tilikaudella.

Share: