Raisioon syntyi Forest Pilot Center

11.12.2008 10:07Uutiset » Toimiala

Testipainolaitos FPC:n ja koepäällystyslaitos CTC:n liiketoiminnot on nyt yhdistetty. Uusi nimi on Forest Pilot Center Oy.

Raisiossa sijaitsevien testipaino Future Printing Center Oy:n (FPC) ja koepäällystyslaitos Coating Technology Centerin(CTC) osakkaat allekirjoittivat aikaisemmin syksyllä sopimuksen, jolla toiminnot yhdistettiin 15.10.2008 alkaen. Sopimuksella CTC:n liiketoiminta siirtyi FPC Oy:lle. FPC:n osakkaita ovat laitoksen nykyiset omistajat Ciba Finland Oy, Hansaprint Oy, Omya Oy ja Metso Paper Oy sekä uutena omistajana Nordkalk Oyj Abp. Koepäällystyslaitoksen työntekijät siirtyivät FPC osakeyhtiöön vanhoina työntekijöinä.

Yhdistymisessä sovittiin myös uudesta nimestä: Forest Pilot Center Oy. Pilotlaitos palvelee kaikkia paperi-, kartonki- ja graafisen alan toimijoita ympäri maailman ja muodostettu kokonaisuus on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen.

– Asiakkaan tarpeista lähtevä palvelujen kehittäminen, henkilökunnan osaaminen ja uusimman teknologian hyödyntäminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Pyrimme edelleen laajentamaan omistajapohjaamme ja siten entistä tiiviimmin yhdistämään metsäklusterin toimijoita. Haluamme vahvistaa ja tehostaa palvelutarjontaa ja asiakaspalvelua, palvelut yhdeltä luukulta periaatteelta, sanoo toimitusjohtaja Päivi Miettinen.

Share: