R-Office yhdistyy Frendyyn

21.6.2021 09:50Uutiset » Toimiala
Kuva: Frendy/Linkedin.

Ricohin jälleenmyyjänä toiminut R-Office Oy yhdistyy 12 muun yrityksen kanssa uudeksi IT-palveluyhtiö Frendyksi. R-Office on kotimainen yrittäjävetoinen kasvuyritys, jonka toiminta lähti liikkeelle Pohjois-Suomesta.

Frendy yhdistää tiedotteen mukaan 12 suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat tarjotakseen asiakkailleen osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-ulkoistuspalvelua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Frendyn enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Procuritas. Yhdistettyjen yritysten nykyiset omistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina.

Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 33 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 160 IT-osaajaa. Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, InData Oy, InDatahouse Oy, Isoweli Oy, Soluto, Datanix Oy, Wintunix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy.

R-Officelle on yli 3 000 sopimusasiakasta. Yritys on tarjonnut tulostus-, asiakirja- ja tiedonhallintapalveluja. Frendyn kautta asiakkaille voidaan tuottaa entistä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia IT-ulkoistuspalveluita koko maan laajuisesti.

Frendyn hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Tomi Pienimäki ja toimitusjohtajaksi Mikko Peltonen.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: