Pyrollille maailmanluokan palkinto

31.5.2010 14:19Uutiset » Toimiala

agi on

Pyroll-konserniin kuuluva Pyrollpackin Lempäälän pakkaustehdas on voittanut hopeaa kansainvälisessä Excellence in Flexography -painatuskilpailussa, jossa yli 600 kilpailutyötä yli 40:stä yrityksestä kilpailivat fleksopainatuksen laadussa. Palkinto tuli sarjassa Process Uncoated Paper. Kilpailun järjesti yhdysvaltalainen fleksotekninen järjestö Flexographic Technical Association (FTA), ja Pyrollpack oli ainoa palkittu suomalainen painotalo. Yhteistyökumppanina palkitun pakkauksen toteutuksessa Pyrollpackilla on Packaging Premedia –yhtiöön kuuluva helsinkiläinen pakkausrepro Marvaco Oy.

Palkittu pakkaus on Elovena Kaurapalat –paperipussi, johon pakataan kuusi palaleipää. Leivät on leivottu Perheleipurit-ketjuun kuuluvissa leipomoissa eri puolilla Suomea. Painatuksen ulkoasun on suunnitellut Phenomena Oy, ja siinä toistuu Ravintoraisio Oy:n omistaman Elovena-brändin tuttu linja. Reprotyön on tehnyt Marvaco Oy ja pakkauksen on painanut ja jatkojalostanut Pyrollpackin Lempäälän tehdas. Pakkaus on painettu viidellä värillä Lempäälän tehtaalla keväällä 2009 käyttöön otetulla saksalaisella W & H Primaflex-fleksopainokoneella. Pakkaus on tullut markkinoille tänä vuonna.

Eurooppalaisessa DuPontin järjestämässä Grand Prix Cyrel Awards –kilpailussa samalle pakkaukselle myönnettiin kunniamaininta ja diplomi kilpailusarjassa Bags on Paper.

Share: