Pyroll sai toisen Full HD Flexo-sertifikaatin

25.6.2014 08:34Uutiset » Toimiala

Pyroll Salolle on myönnetty Full HD Flexo -kumppanuussertifikaatti korkeasta joustopakkausten painolaadusta. Tämän EskoArtworkin myöntämän tunnustuksen Pyroll Salo saavutti yhteistyökumppaninsa pakkausrepro Marvacon kanssa.

Sertifikaatti on aiemmin annettu kuudelle fleksopainotalolle Pohjoismaissa, joista yksi on samaan konserniin kuuluva Pyroll Lempäälä. Pakkauspainoalan standardiksi aiemmin vakiintunut HD Flexo -teräväpiirtotekniikka on kahdessa vuodessa jalostettu Full HD Flexo -täysteräväpiirtotekniikaksi. Se on kohottanut painolaadun ennen näkemättömälle tasolle. Täysteräväpiirtotöissä yhdistyvät värivoima, tarkat yksityiskohdat ja rajattomasti päättyvät häiveet.

HD Flexo ja Full HD Flexo ovat belgialaisen EskoArtworkin kehittämiä ja Marvacon jalostamia menetelmiä fleksopainatuksen laadun nostamiseksi ja raja-alueiden ongelmien eliminoimiseksi. Täysteräväpiirtosertifioinnin kriteerit ovat vaativat. Kvalifiointiprosessi kestää viikkoja, koska tasaisen ja korkean laadun todentaminen edellyttää useiden erillisten painotyönäytteiden arviointia.

Share: