Pyroll laajentaa jalostusliiketoimintaa

1.12.2017 10:10Uutiset » Toimiala
Arkitusta Baienfurtin tehtaalla. Kuva: Pyroll.

Pyroll laajentaa sopimusjalostustoimintaansa ostamalla Stora Ensolta Baienfurtissa, Etelä-Saksassa sijaitsevan kartongin arkituspalveluun erikoistuneen tehtaan.

Tehtaan liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 15 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan 60 henkilöä. Omistuksen siirtymävaiheen odotetaan saatavan päätökseen vuoden 2018 ensimmäisen kvartaalin aikana.

Baienfurtin tehdas tulee korkean tuotantokapasiteettinsa ja hyvän sijaintinsa myötä täydentämään Pyroll Convertingin palveluverkostoa merkittävästi. Pyroll takaa tiedotteen mukaan palveluverkostonsa laajentamisella kumppaneilleen kattavamman ja monipuolisemman palvelutarjonnan lähellä päämarkkinoita. Konsernilla on neljä jalostustehdasta.

Pyrollin jalostustoimiala on kasvanut viime vuosina merkittävästi kasvustrategiansa mukaisesti. Nyt tehty yrityskauppa on jo toinen merkittävä Pyrollin investointi Euroopassa vuoden 2015 jälkeen, jolloin Pyroll laajensi toimintaansa Hollantiin. Pyroll on tehnyt merkittäviä investointeja viime vuosien aikana myös kotimaahan, muun muassa Pyhtään Siltakylän tehtaaseen.

– Olemme iloisia saadessamme Baienfurtin tehtaan täydentämään palveluverkostoamme. Palveluiden saatavuudella on tärkeä rooli, kun koko ketjun reagointiajat lyhenevät entisestään. Sen vuoksi uskomme, että palveluntarjonta useammassa paikassa on avaintekijä nyt ja tulevaisuudessa. Näemme ison hyödyn asiakkaillemme, kun palvelukenttä laajenee tämän investoinnin myötä. Edellinen investointi Hollannissa on näyttänyt, että etenkin kartongin arkituspalvelut asiakkaidemme päämarkkina-alueella ovat kasvaneet, ja sen vuoksi olimme valmiita tähän merkittävään investointiin, sanoo Reino Uusitalo, omistaja ja Pyroll-konsernin hallituksen puheenjohtaja.

Share: