PunaMusta vahvistaa myyntiään

9.8.2017 08:35Uutiset » Toimiala
Markku Molenius.

PunaMusta vahvistaa myyntiorganisaatiotaan. Markku Molenius on aloittanut 7.8.2017 PunaMusta Oy:n myyntijohtajana ja Esa Nykäsen kollegana päävastuualueenaan heatset- ja sanomalehtituotteiden myynti.

Molenius on tähän saakka toiminut Forssa Printin myyntijohtajana vastaavissa tehtävissä.

PunaMusta tavoittelee toimitusjohtaja Jari Avellanin mukaan kasvua vuodelle 2018 ja kehittää edelleen molempia liiketoiminta-sektoreitaan (rulla- ja pienpainotuotteet). Toukokuussa 2017 ostettu Suomen Yliopistopaino Oy toimii PunaMustan sisaryrityksenä, ja on merkittävä osa pienpainoliiketoimintaa. Suomen Yliopistopaino, joka tunnetaan myös Juvenes Print Oy:nä, on erikoistunut puhtaasti digipainamiseen ja sitä tukeviin sähköisiin ratkaisuihin.

– Pystymme nyt aidosti tarjoamaan kilpailukykyiset tuotteet asiakkaillemme pienpainotuotteissa, heatset- ja sanomalehtituotteissa sekä sähköisissä ratkaisuissa, Avellan sanoo.

Forssa Print on Moleniuksen lähdön jälkeen nimittänyt myyntijohtajaksi Petri Huuskon 31.7.2017 alkaen. Hänen vastuualueenaan on kotimaan myynnin johtaminen. Aiemmin Huusko on toiminut yrityksessä myyntipäällikkönä.

Share: