PunaMusta vahvistaa myyntiään

9.8.2017 08:35Uutiset » Toimiala
Markku Molenius.

PunaMusta vahvistaa myyntiorganisaatiotaan. Markku Molenius on aloittanut 7.8.2017 PunaMusta Oy:n myyntijohtajana ja Esa Nykäsen kollegana päävastuualueenaan heatset- ja sanomalehtituotteiden myynti.

Molenius on tähän saakka toiminut Forssa Printin myyntijohtajana vastaavissa tehtävissä.

PunaMusta tavoittelee toimitusjohtaja Jari Avellanin mukaan kasvua vuodelle 2018 ja kehittää edelleen molempia liiketoiminta-sektoreitaan (rulla- ja pienpainotuotteet). Toukokuussa 2017 ostettu Suomen Yliopistopaino Oy toimii PunaMustan sisaryrityksenä, ja on merkittävä osa pienpainoliiketoimintaa. Suomen Yliopistopaino, joka tunnetaan myös Juvenes Print Oy:nä, on erikoistunut puhtaasti digipainamiseen ja sitä tukeviin sähköisiin ratkaisuihin.

– Pystymme nyt aidosti tarjoamaan kilpailukykyiset tuotteet asiakkaillemme pienpainotuotteissa, heatset- ja sanomalehtituotteissa sekä sähköisissä ratkaisuissa, Avellan sanoo.

Forssa Print on Moleniuksen lähdön jälkeen nimittänyt myyntijohtajaksi Petri Huuskon 31.7.2017 alkaen. Hänen vastuualueenaan on kotimaan myynnin johtaminen. Aiemmin Huusko on toiminut yrityksessä myyntipäällikkönä.