PunaMusta kokoaa painobrändit yhteen

17.12.2019 19:25Uutiset » Toimiala
PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan johtaa Suomen suurimpiin kuuluvaa graafisen viestinnän palveluyritystä. Kuva: PunaMusta.

Vuoden 2020 alusta PunaMusta Media -konsernin painotoimialan brändeissä keskitytään toimimaan PunaMusta-nimen alla. Uudistuksessa myös fuusioidaan useimmat painoyhtiöt PunaMusta-yhtiöön.

PunaMustassa yhdistyvät tiedotteen mukaan pitkät perinteet, laatu ja vahva kokemus sekä osaaminen, jotka sitovat konsernin painoalan ammattilaisia tiiviisti yhteen.

Uudistuksessa Erweko Oy fuusioidaan kokonaan PunaMusta Oy:öön ja ForssaPrint-brändistä luovutaan. Forssan osalta sopimukset ja laskut ovat edelleen Forssan Kirjapainon nimellä, mutta markkinoinnissa ja viestinnässä palvellaan yhdellä ja yhteisellä PunaMusta-brändillä 1.1.2020 alkaen. Muutos ei koske Hämeen Kirjapaino Oy:tä.

Medialogistiikan ammattilainen Faktor fuusioidaan myös PunaMustaan 1.1.2020. Faktorin palvelut säilyvät ennallaan. PunaMustalla on nyt vahva osaaminen niin pienten painotöiden kuten käyntikorttien suunnittelusta aina suurempiin kokonaisuuksiin kuten messuosastojen sekä erilaisten rakenteiden suunnitteluun. Palveluihin kuuluvat mm. graafinen suunnittelu, lehden taitto, suurkuvatuotteiden suunnittelu ja pakkaussuunnittelu.

Share: