Print&Media vaihtaa kustantajaa

29.7.2013 12:37Uutiset » Toimiala

print&media_jarkko

Graafisen alan ammattilehti Print&Media siirtyy heinäkuun alusta alkaen uuden kesäkuussa perustetun Print&Media Publishing Oy:n alaisuuteen. Aiemmin Print&Mediaa on kustantanut AGI Suomi Finland Oy. Siirto toteutettiin liiketoimintakaupalla. Print&Media Publishingin toimitusjohtaja ja omistaja on Jarkko Hakola. Lehti siirtyy osaaviin käsiin, sillä Hakola on toiminut Print&Median toimituspäällikkönä vuosina 2011–2012 ja sitä ennen sen edeltäjässä AGI-lehdessä vuosina 2006–2011.

– Näen Print&Media-lehdessä ja sen uutissivustossa (pmlehti.fi) paljon potentiaalia. Se on graafisen viestinnän johtava media Suomessa ja sillä on vankka lukijakunta sekä erittäin hyvä maine ilmoittajien keskuudessa. Tavoitteena on kehittää Print&Mediasta entistä laaja-alaisempi ammattimedia, jonka parissa viihtyvät niin mainostoimistot, graafiset suunnittelijat kuin jo tällä hetkellä lehteä ja sen nettisivuja ahkerasti seuraavat graafisen alan tuotantoyrityksetkin, Print&Media Publishing Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Hakola kertoo.

Print&Media on Graafinen teollisuus ry:n jäsenlehti ja liiton johtaja Lasse Krogell jatkaa päätoimittajan tehtävässä. Lisäksi Print&Media Publishing kustantaa Mediaunioni ry:n Faktori-lehteä, jonka mukana tilaajille jaetaan Print&Media-lehti.

Share: