Printekille uusi iGen 5 -digipainokone

17.1.2018 09:04Uutiset » Toimiala
Printekin henkilökunta uuden koneen äärellä. Kuva: Printek.

Otavan kirjapainokylässä Keuruulla sijaitseva Printek on tehnyt investoinnin Xeroxin iGen 5-digipainokoneeseen. Koneen viidennessä väriyksikössä on ensimmäisenä Suomessa kirkas-painoväri.

Uusi iGen 5 tuo tiedotteen mukaan yritykselle lisää tehokkuutta nopeudessa ja edistyneellä automaatiolla. Painojälki on ottanut harppauksen entisestään paremmaksi, ja uusi kirkas väriaine mahdollistaa lakka-efektien tuottamisen samaan aikaan painamisen yhteydessä.

Printekin päätuotteita ovat kirjat, lehdet, kortit, esitteet ja kaikki muu markkinointimateriaali. Kappalemäärät vaihtelevat yhdestä tuhansiin. Omistajat Kirsti ja Tapani Paasu kertovat haluavansa olla kehityksen kärjessä sekä tarjota asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja palvelua.

– Olemme luottaneet Xeroxin tekniikkaan vuodesta 1994 lähtien. Yhteistyö Xeroxin kanssa on ollut kannattavaa, luottamuksellista ja kaikkien yhteyshenkilöiden kanssa erittäin myönteistä. Se, että Xerox ajattelee meidän parasta, myös näkyy meille päin. Huolto-organisaation tuki on toiminut erittäin hyvin, vaikka emme sijaitse ns. ruuhka-Suomessa, kertovat Kirsti ja Tapani.

– Xerox teki meille hyvän tarjouksen, josta ei voitu kieltäytyä. Myös rahoitus järjestyi Xeroxin kautta juuri meille sopivaksi. Tehokkaalla asentamisella tuotannon keskeytys oli vain kolme työpäivää, ja tähän sisältyi entisen iGen4 -koneen purku, kertoo Tapani Paasu.

Printek on viralliselta nimeltään Keuruskopio Oy. Yrityksen liikevaihto oli noin 1,4 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: