Print Team kasvaa Lahdessa

26.9.2019 11:13Uutiset » Toimiala
Toimitusjohtaja Kapa Erosen yritysfilosofiaan kuuluu laaja yhteistyö ja verkostoituminen. Kuva: Print Team.

Lahtelainen perheyhtiö Print Team kasvatti liikevaihtoaan viime tilikaudella 18 % ja palkkasi kolme uutta työntekijää. Yritys katsoo tulevaisuuteen valoisasti 10-vuotisjuhlavuotenaan.

Print Team Finland Oy:n liikevaihto oli maaliskuussa 2019 päättyneellä tilikaudella 1,3 miljoonaa euroa. Viimeiset neljä vuotta tulosta tehnyt yritys työllistää yhdeksän vakinaista työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Uusia osaajia etsitään tälläkin hetkellä.

Asiakkaat tuntevat tiedotteen mukaan Print Teamin kokonaisvaltaisesta palvelusta. Print Team suunnittelee asiakkaiden kanssa yhdessä mainonnan ja markkinoinnin, toteuttaa sen omassa painotalossaan Lahdessa ja asentaa niin pienet kuin suuretkin mainokset paikoilleen. Print Teamin työn jäljen voi nähdä erilaisissa tarraopasteissa, yritysten kampanjajulisteissa, valomainoksissa, suurten ajoneuvojen mainosteippauksissa tai vaikkapa jäähallin jäälle asennetuissa mainoksissa.

Toimitusjohtaja Kapa Erosen yritysfilosofiaan kuuluu laaja yhteistyö ja verkostoituminen paikallisten ja alueellisten yritysten kanssa. Eronen uskoo, että paikallisuus ja henkilökohtaiset kontaktit ovat vahva kilpailuvaltti yrityksille yhä kasvavassa globaalissa markkinataloudessa. Toiminta on kasvanut ja laajentunut Päijät-Hämeestä valtakunnalliseksi ja parin viime vuoden aikana myös ulkomaan markkinat ovat avautuneet.

Share: