Prigi hankki ensimmäisenä Xeroxin Iridessen

25.10.2018 14:12Uutiset » Toimiala
Iridessen lisävärit ja metallivärit mahdollistavat näyttävät erikoistehosteet painotuotteissa. Kuva: Prigi.

Turkulainen painotalo Prigi Oy on hankkinut ensimmäisenä Suomessa Xerox Iridesse -digipainokoneen. Koneen erikoisuutena on kaksi lisäväriyksikköä, jotka mahdollistavat erikoistehosteiden uudenlaista käyttöä painotöissä.

– Xerox Iridesse on laadullisesti markkinoiden paras digipainokone tällä hetkellä. Sen erikoisuutena on kaksi lisäväriyksikköä. Ne mahdollistavat paljon keskustelua herättäneen kulta ja hopea painovärin, valkoisen sekä kirkaslakkavärin painamisen, sanoo Prigin toimitusjohtaja Antti Punavaara.

Punavaaran mukaan sekoittamalla kultaa ja hopeaa neliväripainamiseen voidaan nyt myös painaa digillä eri metallisävyjä kustannustehokkaasti. Lisäksi painokoneella voidaan painaa valkoista painoväriä entistä puhtaampana ja kirkkaampana sekä tehdä lakkauksia ja kohokuviolakkauksia kirkkaalla painovärillä.

Uudet lisävärit ja niiden tuomat metallivärien sekoitusmahdollisuudet digipainettuna antavat asiakkaalle vaihtoehdon folioinnille kustannustehokkaasti myös päällystämättömille materiaaleille. Luovuutta ja näyttävyyttä voidaan tuoda esitteiden kansilehtien lisäksi myös sisäsivuille ja muihin painotuotteisiin.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: