Polar Office on Canon-ketjun uusin lenkki

4.3.2011 12:39Uutiset » Toimiala

Canon Business Center

Polar Office Oy vahvistaa Canon Business Center -ketjua pohjoisimmassa Suomessa. Uuden yrityksen johdossa toimivat Rauno Kivelä ja Mika Ollonen. Yritys tulee vastaamaan 15.2. solmitun sopimuksen mukaisesti Canon-ratkaisujen myynnistä ja ylläpidosta alueellaan.

Polar Office Oy palvelee alueen yrityksiä Canonin tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuilla, joihin kuuluvat muun muassa monitoimilaitteet, suurkuvatulostimet, ohjelmistotuotteet sekä graafisen alan ratkaisut. Uusi täyden palvelun jälleenmyyjä toimittaa myös suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon Canon-ratkaisuille.

Jälleenmyynnistä vastaava johtaja Peter Björkqvist Canon Oy:stä perustelee Polar Office Oy:n kanssa solmittua sopimusta seuraavasti:

– Panostamme alueellisiin yrittäjiin, jotka keskittyvät Canon-liiketoimintaan ja hakevat kasvua. Luotamme Rauno Kivelän ja Mika Ollosen vahvaan ammattitaitoon ja kykyyn palvella alueensa yrityksiä ja julkishallintoa.

Polar Office Oy:n yrittäjät Rauno Kivelä ja Mika Ollonen kuvaavat Canon-yhteistyön hyötyjä seuraavasti:

– Yhdistämällä osaamisemme ja panostamalla laadukkaisiin Canon-ratkaisuihin uskomme tuovamme myös Pohjois-Suomen yrittäjille ja yhteisöille parhaat mahdolliset ratkaisut tulostuksen- ja dokumentinhallintaan. Tuntureiden juurella toimitaan ja osataan!

Polar Office Oy:n kanssa solmitun sopimuksen myötä Canon Business Center -yhteistyö alueen aiemman täyden palvelun jälleenmyyjän, Lapin Systema Oy:n kanssa on päättynyt.

—-

Canon Business Center -ketju:

Canonin omista toimipisteistä ja täyden palvelun jälleenmyyjistä koostuva Canon Business Center -ketju tarjoaa yrityksille ja yhteisöille paikallista palvelua maanlaajuisesti. Ketjun voimatekijöitä ovat laaja asiantuntijaverkko, korkealaatuinen palvelu, vakioidut tuote- ja palvelukokonaisuudet sekä sertifioidut prosessit. Ketju toimii 31 paikkakunnalla.

Polar Office Oy:

Canon Business Center -ketjuun kuuluvan Polar Office Oy:n päätoimipiste on Rovaniemellä. Tiivis yhteistyö Kemi-Tornio-alueen CBC-jälleenmyyjän kanssa yhteensä 7 henkilön voimin takaa toimivat Canon-ratkaisut ylläpitoineen koko Lapin alueelle.

Share: