Poikkeuksellinen Kesäextra ilmestyi

17.6.2016 11:45Uutiset » Toimiala
Print&Media Kesäextra-numeron kantta koristaa Kasper Strömmanin piirtämä sarjakuva.
Print&Media Kesäextra-numeron kantta koristaa Kasper Strömmanin piirtämä sarjakuva.

Print&Medialta ilmestyi tänään Kesäextra-numero, jonka sisältö ja tuotantotapa on poikkeuksellinen. Kasper Strömmanin piirtämä hulvaton sarjakuvakansi aloittaa lehden, jonka sisältä löytyy kahdeksan mielenkiintoista case-tarinaa. Tuotantotavasta poikkeuksellisen tekee se, että lehti on kokonaan digitaalisesti painettu.

Viime vuoden kesäkuussa Print&Media teki ensimmäisen Kesäextra-numeron, jonka sisäsivut oli painettu mustesuihkutekniikalla. Nyt lehti on kokonaan painettu elektrofotografisella digipainokoneella.

– Jälki on mielestäni hämmästyttävän hyvä. Harjaantunut silmäkään ei näe enää eroa digin ja offsetin välillä, kertoo Print&Median kustantaja Jarkko Hakola ja jatkaa:

– Kesäextran tekeminen oli mahtava projekti. Ensinnäkin suuret kiitokset Kasper Strömmanille briljantista sarjakuvasta kannessa. Kun sen ensimmäisen kerran näin, olin tippua tuolilta hekotuksesta. Kiitos myös lehden painaneelle Librikselle, jonka uusilla Xerox-digipainokoneilla lehti tehtiin.

Kesäextra koostuu kahdeksasta erilaisesta tarinasta. Mukana on muun muassa kirjan tulevaisuutta pohtiva Miika Peltolan tarina sekä saman miehen kirjoittama opas kuinka tehdä liiketoiminnasta kansainvälistä. Lisäksi lehdessä avataan print management -toimintaa eli kansankielellä printtitrokausta. Vierailut tehtiin myös saksalaisen Flyeralarmin tiloissa sekä Rekolan Panimossa että Poesia-runokustantamossa. Ajankohtainen artikkeli on myös Rion olympiakisojen printtituotteista kertova artikkeli.

Lisäksi Kesäextrassa on messuraportti juuri päättyneiltä Drupa-messuilta. Mukana on jopa 50 kuvaa messujen annista.

Print&Media-lehden Kesäextran sisältöön voi tarkemmin tutustua tästä. Linkistä onnistuu myös lehden kestotilaus, jolloin Kesäextra postitetaan tilaajalle. Vaihtoehtoisesti lehden voi ostaa myös digitaalisena näköisversiona. 

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: