Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pohjoismainen North Alliance ostaa Bob the Robotin

15.3.2022 15:57Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta Thomas Høgebøl (Executive Chairman, NoA), Miska Rajasuo (CEO, Bob the Robot), Tom Jacobsson (CEO, DK&A) ja Mikael Jørgensen (Group CEO, NoA). Kuva:Bob the Robot.

Suomen tunnetuimpiin mainostoimistoihin lukeutuva Bob the Robot on myyty pohjoismaiselle North Alliancelle (NoA). Bob The Robotin suurimpiin asiakkuuksiin lukeutuvat S-Ryhmä, Valio, Elisa, Anora ja Veikkaus.

North Allianceen kuuluu ennestään Pohjoismaiden kärkitoimistoja, kuten ruotsalainen Åkestam Holst ja norjalainen Anorak. NoA:lla on nyt yli 1000 ihmistä ja 25 toimistoa kuudessa eri maassa.

Bobin koko osakekanta siirtyy NoA:lle, ja Bobin omistajista tulee NoA:n omistajia.

Bobin lisäksi mainostoimiston omistama tuotantoyhtiö Pictures Helsinki sekä digitaalisten tuotteiden ja palvelujen suunnitteluun keskittynyt Dunning, Kruger & Associates siirtyvät NoA:n toimistoportfolioon. Kaikki toimistot jatkavat omina brändeinään.

– Kun saavumme nyt Suomeen, kasvamme aidosti pohjoismaiden laajuiseksi palveluntarjoajaksi. Bob the Robot ja DK&A ovat molemmat johtavia huippuyrityksiä omilla toimialoillaan; Bob the Robot on yksi Suomen palkituimmista mainostoimistoista ja DK&A on vauhdilla nouseva yritys, joka kehittää huikeita digitaalisia tuotteita ja palveluita. Yhteensä NoA Finlandin yli 140 osaajaa palvelevat asiakkaidensa kasvua Suomessa, pohjoismaissa ja maailmanlaajuisesti, Thomas Høgebøl, NoAn perustaja ja vastaava hallituksen puheenjohtaja kommentoi kauppaa.

Bob The Robot on palkittu lukuisissa kilpailuissa. Viime viikolla 500 suomalaista markkinointi- ja viestintäjohtajaa nimesivät Bob the Robotin Suomen ykköstoimistoksi Vuoden toimisto -tutkimuksen Agency Image -äänestyksessä. Toimisto on menestynyt myös mm. Effie Awards -kilpailussa.

Array
Share: