Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Plockmatic osti Intec Printing Solutions -yrityksen

8.8.2022 15:49Uutiset » Toimiala
Intecin perusti vuonna 1989 Ian Melville (vas.). Salvatore Grimaldi on Grimaldi Industrin omistaja ja toimitusjohtaja. Kuva: Plockmatic.

Painotuotteiden viimeistelyalalla tapahtui merkittävä yrityskauppa, kun ruotsalainen Plockmatic Group osti tunnetun viimeistelylaitteiden valmistajan, Intec Printing Solutions -yrityksen.

Intec on brittiläinen yritys, joka toimii globaalisti. Yrityksen tähtituote on tiedotteen mukaan nyt ColorCut-tuoteperhe, johon sisältyy aloitustason laitteita painotuotteiden tasoleikkaamiseen. Intecillä on myös ColorFlare-tuoteperhe, johon kuuluu foliointi- ja laminointilaitteita.

Intecistä tuli Plockmatic International AB -yhtiön tytäryhtiö. Plockmaticin tuotteita ovat mm. Morgana- ja Watkiss-viimeistelylaitteet, joita käytetään painotaloissa offline-viimeistelyyn. Ruotsalaisen yrityksen johdossa jatkaa Jan Marstorp.

– Intec tunnetaan hyvin alalla laadukkaiden tuotteiden toimittajana kilpailukykyisillä hinnoilla. Ne sopivat hyvin pienille ja keskikokoisille painotaloille, jotka tuottavat mm. display-tuotteita, laatikoita ja etikettejä, Marstorp sanoo.

Plockmatic-konserni on osa ruotsalaista Grimaldi Industri -konsernia.

Intecin ColorCut-tuoteperheeseen sisältyy aloitustason laitteita painotuotteiden tasoleikkaamiseen. Kuva: Plockmatic.
Array
Share: