Pixmill vahvistuu Pohjois-Suomessa

20.3.2012 10:42Uutiset » Toimiala

PixMill Group Oy on vahvistanut 1.3.2012 tehdyllä yrityskaupalla pitkäaikaisen yhteistyön oululaisen Pop Mainos Oy:n kanssa. Yrityskaupan myötä PixMill Group panostaa pohjoisen alueen myyntiin ja asiakaspalveluun.

– Tavoitteena on viedä PixMill Groupin visuaalisen palvelun osaaminen lähemmäksi paikallisia toimijoita sekä varmistaa päivittäinen asennuspalvelu yrityksille, joilla on myymälöitä tai toimipisteitä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella, kertoo liiketoimintajohtaja Jari Norvio PixMill Groupista.

PixMill Group on valtakunnallinen toimija, jolle oman toimipisteen avaaminen Ouluun on alkua entistä toimivammalle palveluverkostolle koko Pohjois-Suomessa. Suomen lisäksi PixMill Groupilla on toimistot ja tuotantolaitokset myös Ruotsissa ja Virossa.

Aiemmin Päivi Pikkuhookanan omistama Pop Mainos on ollut PixMillin asennuskumppani Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Pikkuhookana jatkaa PixMill Groupin Pohjois-Suomen alueen aluepäällikkönä. Hän näkee yrityskaupan mahdollisuutena sekä asiakkaille että PixMill Groupille.

– Tämä on mielestäni hyvä ratkaisu, koska asiakkaat ja asennuskohteet ovat jo tuttuja. PixMill Group pystyy tarjoamaan asiakkaille enemmän tuotteita ja tuoreimpia ratkaisuja. Meillä on ollut kaikki hyvin, ja kohta entistä paremmin, kun samat tekijät pysyvät, mutta tarjonta laajenee, Päivi Pikkuhookana toteaa.

Share: