Picasetin digikone painaa kultaa ja hopeaa

27.9.2017 20:08Uutiset » Toimiala
Xerox Color 1000i -painokone. Kuva: Xerox.

Picaset Oy on investoinut ensimmäisenä Suomessa uuteen Xerox Color 1000i -digitaaliseen painokoneeseen, joka painaa kultaa ja hopeaa. Yritys on täyden palvelun painotalo Helsingin Pitäjänmäessä.

Picasetin hallintojohtaja Erja Kiviranta ja tuotantojohtaja Elena Nurmi kertovat luotettavuuden ja nopeuden olevan Picasetin valtteja, laatu ja toimintavarmuus itsestäänselvyyksiä.

– Myös asiakaskokemukseen on panostettu ja kanssamme on helppo asioida. Investoinnilla haluttiin vastata asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin. Meille on tärkeää pysyä kehityksen mukana ja tarjota asiakkaille uusia mahdollisuuksia, kertoo Kiviranta.

Picaset on käyttänyt kirkasta väriä jo yli viisi vuotta. Kulta ja hopea täydentävät hyvin tätä erikoisefektien tarjontaa.

Investointi on yrityksen mukaan osoittautunut hyväksi, ja uuden koneen mahdollistamille uusille painotuotteille on ollut kysyntää.  Asiakkaat ovat Picasetin mukaan olleet tyytyväisiä uuteen mahdollisuuteen tilata kulta- ja hopeapainotuotteista pieniä painoksia kohtuuhinnalla. Palaute on usein ’wau!’ -tyyppistä.

– Color 1000i on tehokas kone, sen OEE-arvot ovat luokkansa korkeimpia, kertoo Xeroxin Janne Tilli.

Overall Equipment Effectiveness (OEE) mittaa painokoneen teoreettisia suorituskykyjä arvoihin, jotka sillä käytännössä saavutetaan. OEE:lla on merkittävä rooli Xeroxin tuotekehityksessä Tillin mukaan.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: