Per Sjödell Nordic Morningin hallituksen johtoon

5.4.2016 09:00Uutiset » Toimiala
Kuvassa Per Sjödell.
Kuvassa Per Sjödell.

Ruotsalainen Per Sjödell on valittu viestintäyhtiö Nordic Morningin hallituksen puheenjohtajaksi. Schibsted Media Groupin kehittyvien Euroopan markkinoiden johtajaksi siirtynyt Jussi Lystimäki jättää hallituksen.

Per Sjödell (44), MBA, johtaa myös Lindexin, Identity Worksin ja Lyko Groupin hallituksia ja on Stockmannin hallituksen jäsen. Hän on kansainvälisen Red City PR -viestintätoimiston perustaja ja toiminut aiemmin muun muassa H&M:n globaalina markkinointijohtajana.

– Nordic Morning on ainutlaatuinen uuden ajan viestintäkonserni, joka auttaa asiakkaita teknologiavetoisessa digitaalisessa muutoksessa. Kaikki menestykseen tarvittava on olemassa. Konsernilla on hyvä strategia, kiinnostavat brändit, vahvaa osaamista ja erinomainen markkina-asema, Sjödell sanoo.

Hallituksen jättää myös Carina Brorman, joka oli hallituksen jäsen vuodesta 2009 lähtien. Hallituksen uutena jäsenenä aloittaa Asiakastieto Group Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Ruuska.

Nordic Morning on myös tänä vuonna jatkanut panostamista digitaaliseen mediaan. Konserni on ostanut Tukholmassa toimivan digitaaliseen analytiikkaan erikoistuneen CountQuest Interactive AB:n.  Edita Bobergs puolestaan myy arkkipainotuotantonsa Åtta.45:lle.

Share: