Peltolan Pussille HD-tunnustus

12.8.2011 10:58Uutiset » Toimiala

Marvaco & PeltolanPussi

Peltolan Pussi Oy on saanut tunnustuksen erinomaisesta fleksopainolaadustaan yhteistyössä helsinkiläisen reprotalo Marvacon kanssa. Peltolan Pussille myönnettiin fleksopainoalalla arvostettu HD-Flexo –kumppanuussertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään vaativien fleksopainotuotteiden HD Flexo –tekniikalla toteutettujen painatuksien laatukriteereistä.

HD Multiscreen 3.0 on Marvacon kehitystyön tulos, jonka avulla fleksopainolaatat ja FAST round -painoholkit voidaan räätälöidä ja saavuttaa paras mahdollinen painolaatu kullekin painolle, painokoneelle tai materiaalille. Tällöin fleksopainatuksella painetut pakkaukset saavat parhaan mahdollisen ulkonäön ja kilpailevat syväpaino-ja offsetlaadun kanssa.

Tekniikka perustuu HD Flexo 2.0 -konseptiin, jota Marvaco itsenäisesti pystyy jatkojalostamaan ja räätälöimään painokonekohtaisesti. HD-Flexo on belgialaisen EskoArtworkin kehittämä menetelmä fleksopainatuksen päättyvien häiveiden toteuttamiseen ja sisältää myös edistyksellisen MicroScreening -tekniikan, jolla saadaan mm. tasainen värinpeitto painatukseen.

Lisätietoa: www.marvaco.fi

Share: