Parhaat aikakauslehtimainokset julkaisuna

5.6.2014 05:38Uutiset » Toimiala

Aikakausmedia on julkaissut ensimmäisen aikakauslehtimainontaa koskevan vuosikoosteen ‘Vuoden aikkarimainokset 2013’. Julkaisu sisältää vuonna 2013 Kuukauden aikkarimainos -kisan parhaiten menestyneitä mainoksia, tiedot mainosten suunnittelijoista, mediatoimistoista sekä tuomariarvioinnit. Julkaisun voi saada sekä digiversiona että painettuna.

Aikakausmedian mukaan menestyneimmille mainoksille ei ole yhtä yhteistä tekijää, sillä parhaimmistoon valittujen joukossa oli hyvin erityyppisiä luovia ratkaisuja. Kuukausittaisen kisan kolmen parhaan joukkoon viime vuonna pääsivät useimmiten pukeutumiseen tai elintarvikkeisiin liittyvät mainokset. Mukana oli jopa yksi rekrytointimainos.

Kuukauden aikkarimainos -kisa tuo esiin hyvää aikakauslehtimainontaa ja sen tekijöitä. Yhteistyössä Markkinointi&Mainonta -lehden kanssa toteutettavassa kisassa ovat mukana kaikki Aikakausmedian jäsenkustantajien lehdissä ilmestyvät mainokset.

‘Vuoden aikkarimainokset 2013’ on luettavissa digiversiona. Painetun version voi pyytää Aikakausmediasta. Lisätietoja: http://www.aikakauslehdet.fi/aikkarimainokset2013/

Share: