Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Päivi Suutari MM Kotkamillsin toimitusjohtajaksi

9.9.2021 19:33Uutiset » Toimiala
Päivi Suutari. Kuva: MM Kotkamills.

MM (Mayr-Melnhof) -konserni on nimittänyt MM Kotkamillsin uudeksi toimitusjohtajaksi Päivi Suutarin (58, DI). Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2021. Suutarilla on yli 30 vuoden kokemus kartonki- ja pakkaustoimialoilta (Stora Enso, Huhtamaki).

Päivi Suutarilla on tiedotteen mukaan laaja kansainvälinen kokemus yritysten ja ihmisten johtamisesta Euroopassa ja Aasiassa. Kotkamillsin kehitysjohtajaksi hän tuli vuonna 2019, ja hänellä on ollut keskeinen rooli yrityksen kehitys- ja innovaatiotoiminnan kehittämisessä.

– Hän on kokenut johtaja, jolla on kokemusta integraatiotilanteista kansainvälisissä tehtävissä. Hänen tehtävänsä on nyt yhdessä MM konsernin kanssa luoda strategia, jolla konserni voi ottaa johtavan aseman ensikuitukartonkimarkkinoilla sekä mahdollistaa laminaattipaperin ja sahatavaran valmistuksen menestyksekkään jatkamisen, sanoo MM-konsernin toimitusjohtaja Peter Oswald.

Päivi Suutarin edeltäjä, MM Kotkamillsin kartonkiliiketoiminnan visionääri, toimitusjohtaja Markku Hämäläinen jättää yrityksen hyvillä mielin. Hämäläinen toimi yrityksen toimitusjohtajana kuusi vuotta.

Nykyiseltä nimeltään MM Kotkamills Boards Oy kasvoi vuonna 2020. Yrityksen liikevaihto nousi 12,6 % viime vuonna 233,2 milj. euroon. Tulos oli 10,9 milj. euroa.

Share: