Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Painotalo Varteva valitsi lisävärikoneen digipainamiseen

12.1.2023 08:12Uutiset » Toimiala
Ricohin laitteella voidaan käyttää valkoista lisävärinä esimerkiksi lehtien painamisessa. Kuva: Docus.

Painotalo Varteva Oy ja Docus Oy ovat tehneet sopimuksen Ricoh Pro C7200X Grapic Arts Edition digitaalisesta painokoneesta useilla lisäväriyksiköillä. Sopimus sisältää myös Efi Fieryn väripalvelimen ohjelmistoineen. Laitteisto asennettiin tuotantoon vuodenvaihteessa.

Ricoh Pro C7200X Graphic Arts Edition on tiedotteen mukaan kehitetty laadukkaaseen painamiseen. Laitteiston tuotantonopeus on 85 sivua minuutissa tai vaihtoehtoisesti 95 sivua. Sillä voidaan tulostaa lukuisille materiaaleille nimellisellä nopeudella suoraan paperialustoilta. Laitteilla voi tulostaa reunasta reunaan jopa 1 260 mm:n pituisille arkeille. Tulostusmateriaalien syöttö varmistetaan imualisteisten alustojen avulla.

Laitteen viides väriasema tukee lisäarvoa tuottavia sovelluksia viidennen värin vaihtoehdoilla, joita ovat esimerkiksi kulta, hopea, valkoinen, kirkas, neonkeltainen, neonpinkki ja UV-punainen turvapainatukseen. Viides väriasema on Docuksen mukaan otettu hyvin vastaan markkinoilla, ja Docus on toimittanut Suomeen noin 40 lisävärikonetta.

Painotalo Varteva on tarjonnut painopalveluita jo 50 vuoden ajan Vaasassa.

Share: