Painotalo Seiska investoi uuteen painokoneeseen

25.4.2012 14:00Uutiset » Toimiala

KBA_Seiska

Iisalmelainen Painotalo Seiska Oy, on allekirjoittanut sopimuksen KBA:n kanssa uudesta Rapida 75E -arkkipainokoneesta. Koneessa tulee olemaan neljä väriyksikköä ja lakkayksikkö. Kone asennetaan kesällä ja otetaan käyttöön elokuussa tänä vuonna.

Painotalo Seiska Oy tutki ja vertaili kaikki vaihtoehdot ja päätyi siihen, että Rapida 75E on oikea ratkaisu heille. Päätökseen vaikuttivat painokoneen ja painojäljen laatu, automaatiotaso ja luottamus KBA:han. Painotalo Seiska vakuuttui myös palautteesta, jota muut KBA-käyttäjät antoivat heille koskien KBA:n teknistä tukea ja huoltopalvelua.

– Yrityksemme tärkeimpiä arvoja on aina ollut laatu. Kaikessa mitä teemme, laadulla on aina tärkeä rooli. Olemme olleet tyypillinen siviilipaino, mutta tulevaisuudessa tulemme erikoistumaan tietyille alueille strategiamme mukaan. Koska tämä investointi on osa uutta strategiaamme, oli meille hyvin tärkeää valita oikea yhteistyökumppani. Olemme varmoja siitä, että olemme tehneet oikean päätöksen, Painotalo Seiskan yrittäjät Henri Pietikäinen ja Jouni Jähmänen sanovat.

KBA Nordicin maajohtaja Marcus Juselius kommentoi:

– Rapida 75E –painokone on jo toinen samanmallinen, jota on myyty Suomeen tänä vuonna. Olemme ylpeitä ja kiitollisia siitä, että asiakkaat tällä tavalla osoittavat meille, että he luottavat KBA:han. Myös tässä tapauksessa asiakas päätti vaihtaa painokonetoimittajaa. Tämä tarkoittaa, että teemme jotain oikein.

Painotalo Seiska on perustettu vuonna 1981 ja sillä on 12 työntekijää.

Kuvassa vasemmalta: KBA Nordic johtaja Marcus Juselius, Painotalo Seiskan Henri Pietikäinen, KBA:n myyntijohtaja Sven Strzelczyk ja Painotalo Seiskan Jouni Jähmänen.

Share: