Otava osti kustannusyhtiö Nemon

12.10.2016 09:13Uutiset » Toimiala
emon kustantama Virkkuri-kirja on nyt ilmestynyt myös Etelä-Koreassa. Sarjassa on ilmestynyt kolme kirjaa, joista ensimmäinen osa on julkaistu jo kahdeksalla eri kielellä.
Nemon kustantama Virkkuri-kirja on nyt ilmestynyt myös Etelä-Koreassa. Sarjassa on ilmestynyt kolme kirjaa, joista ensimmäinen osa on julkaistu jo kahdeksalla eri kielellä.

Kirjankustantaja Otava on ostanut Kustannusosakeyhtiö Nemon, joka on vuonna 1997 perustettu yleiskustantamo.

– Olemme aina arvostaneet Nemoa ja heidän energistä tapaansa toimia kirjankustannusalalla. Olemme onnellisia siitä, että ensi vuonna 20 vuotta täyttävän Nemon matka jatkuu osana Otava-perhettä, kertoo Otavan toimitusjohtaja Pasi Vainio.

– Nyt pääsemme keskittymään siihen, mitä rakastamme, kirjan tekemiseen yhdessä hienojen kirjailijoidemme kanssa, iloitsevat Nemon kustantajat Mika Siimes ja Nina Karjalainen.

Nemo on vuonna 1997 perustettu yleiskustantamo, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista lasten ja aikuisten tietokirjoista. Mika Siimes ja Nina Karjalainen jatkavat Nemon palveluksessa.

Nemo ei ole muutamaan vuoteen julkaissut tulostietojaan. Yrityksen liikevaihto oli 1,16 miljoonaa euroa tilikaudella 2013.

Share: